DOČASNĚ NEFUNKČNÍ ESHOP


Omlouváme se za komplikace. Náš eshop bude dočasně mimo provoz
připravujeme pro Vás nové prodejní stránky

Otevíráme 22.4.2024


děkujeme za pochopení
Konekt-Hadice s.r.o.


Zahradní zavlažování

Flexibilní, tlakové hadice
blog-zahrada-tlakové-hadice

Silnostěnné PVC hadice s tlakovým, textilním opletem. Slouží k rozvodu tlakové vody v v průmyslu, zemědělství a zejména v zavlažování zahrad a travnatých ploch. Vyrábí se v průsvitné, nebo tmavé verzi. PVC hadice s tmavou vnitřní vložkou jsou odolnější k zarůstání řasami. 
Nejčastější použití:
K rozvodům užitkové vody v domácnosti, zahradnictví nebo zemědělství. Nejčastěji používané vnitřní průměry hadic jsou 1/2"(12,5mm) a 3/4"(19mm).
Připravili jsme pro Vás pár rad jak vybrat tu správnou hadici - VYBÍRÁME ZAHRADNÍ HADICI - 

ZAHRADNÍ HADICE




Sací, plastové hadice se spirálou

blog-zahradasaci-hadice

Sací PVC hadice s kovovou nebo plastovou spirálou. Slouží k sání neagresivních kapalin, kaší a kalů. Lehčí veze hadic jsou určené zejména k sacím čerpadlům, propojkám bazénů  a pod. Jsou vhodné i tam, kde je požadovaný velký ohyb hadice. Silnější veze se používají v zemědělství, stavebnictví a průmyslu jako sací hadice k cisternám. 
Nejčastější použití:
Sací čerpadla pro čerpání užitkové vody ze studní a jímek. 
  

SACÍ HADICE NA VODU




Spojovací materiály

blog-zahrada-spojovaci-material

Hadicové spony
slouží k domáčknutí hadice na hadicový trn. Spony Cobra jsou vhodné na malé průměry hadic a zejména tam, kde je k dispozici malá montážní výška, klasické spony se šnekovým šroubem jsou vhodné pro běžné typy tlakových hadic. Silnější verzí spon, jsou spony GBS se šroubem s kloubovým uložením.

Bajonetové rychlospojky na vodu
Pro napojení hadic nebo šroubení. Vhodné pro dopravu vody, neagresivních kapalin a vodných roztoků. Spojení bajonetem je pevné a díky profilovanému těsnění uvnitř bajonetu i těsné. Bajonetové rychlospojky lze naarmovat nízkotlakými objímkami na veškeré typy plastových i pryžových hadic na vodu a vzduch.

Hadicové spojky
Drobný spojovací materiál z plastů nebo kovu pro spojení dvou nebo více hadic a fixací hadicovou sponou. Rozměry hadičníků pro nasazení hadic odpovídají běžným rozměrům plastových i pryžových hadic.
Hadice se vzdy nasazují za vnějšek spojek.

Šroubení a hadicové trny
Kovové šroubení s vnitřními nebo vnějšími závity, hadicové trny s hadičníkem pro napojení hadice a s vnějším závitem, nebo otočnou převlečnou matkou s vnitřním závitem. Všechny šroubení slouží k dopravě vody a kapalin a proto mají typy závitů G.

SPOJOVACÍ MATERIÁL K HADICÍM




Zahradní, zavlažovací programy

blog-zahrada-zahradni-program

Rozsáhlá škála zahradních rychlospojek, spojek pro dvě hadice, ventilových nástavců na zahradní kohouty a hlavně různých typů ručních nebo stacionárních rozstřikovačů. 
Ruční rozstřikovače slouží k ručnímu zavlažování pomocí jedné nebo více volitelných trysek s různým rozptylem. Stacionární rozstřikovače slouží k umístění na zahradu nebo záhon. Pomocí tlaku vody dochází k rozstřikování vody na zavlažovanou plochu. Všechny typy rozstřikovačů jsou opatřeny snadným spojením s hadicí.

Nejčastější použití:

Zavlažování zahradních ploch, trávníků a záhonů.

ZAHRADNÍ PROGRAM

 


Nenašli jste, co jste hledali ? Nevadí ! Napište nám, nebo zavolejte. Něco společně vymyslíme !

phone-call +420 466 940 062
posta-email info@konekt-hk.cz